Ciasta

Wykonywane są według starych domowych receptur:

  • SERNIK z nutą cytrynową na ucieranym cieście;
  • MAKOWIEC na spodzie z kruchego ciasta ubrany w białą cukrową polewę;
  • JABŁECZNIK: kruche ciasto i dużo jabłek z dodatkiem aromatycznego cynamonu;
  • GAGARIN: miodowe ciasto przełożone i przesmarowane powidłem śliwkowym z masą grysikową;
  • MIODOWNIK: kruche ciasto z miodem, warstwą orzechów i kremem waniliowym;
  • PIERNIK: przyprawy korzenne i powidło śliwkowe;
  • DROŻDŻOWE: dodatki owocowe w zależności od pory roku;
  • OWOCOWE: ulubieniec dzieci. Jasny biszkopt, krem i owoce zalane galaretką;
  • CIASTO UCIERANEz dodatkiem różnych owoców posypanych kruszonką.

Zapraszam do galerii na zdjęcia naszych wypieków..

Zadzwoń - telefon: 501 489 160

Nasze specjały

01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg09.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg19.jpg01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg09.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg19.jpg
(C) 2011 - 2017 Wypieki Tradycyjne | realizacja medox.pl

Ta strona używa cookie m. in. w celach statystycznych. Dowiedz się więcej na ich temat i o zmianie ustawień w przeglądarce.
Korzystając z niniejszej strony, wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.