Torty okolicznościowe

Cena: 50 zł za kilogram.

Ciast do tortów:

  1. czekoladowy,
  2. orzechowy,
  3. jasne biszkoptowe,
  4. cytrynowy,
  5. kokosowy.

Smaki kremów:

(budyniowe, na bazie bitej śmietany, maślane – klasyczne)

  1. waniliowy,
  2. jogurtowy (tylko na bazie bitej śmietany),
  3. czekoladowy,
  4. czekoladowy z nutką chili,
  5. orzechowy,
  6. kawowy,
  7. owocowy,
  8. ajerkoniakowy,
  9. pomarańczowy,
  10. cytrynowy,
  11. na bazie białej czekolady.

Dodatki do tortów

Ganasz – czekoladowy, kawowy, toffi, ajerkoniakowy z czekoladą, whisky z czekoladą, czekoladowy z kawa.

Owocowe musy:

– truskawka mus,
– malina mus,
– brzoskwinia mus,
– owoce leśne,
– frużeliny (owoce w żelu),
– wiśnia,
– porzeczka.